top of page
Skribentens bildvincent bjurberg

Ronja räv, din digitala pianolärare

Vi är glada att kunna presentera vår nya pianokurs för barn, där vi får hjälp av ingen mindre än vår vänliga och musikaliska räv, Ronja!


Med Ronja vid vår sida kommer pianolärandet att bli både roligt och spännande. I denna kurs kommer barnen att få en grundlig introduktion till pianots magiska värld, och Ronja kommer att guida dem genom varje steg med glädje och entusiasm.



Ronja är en charmig liten animerad räv som älskar musik. Hon är inte bara en expert på att spela piano, utan också en fantastisk lärare som vet hur man gör lärandet roligt och engagerande för barn. Med sin varma personlighet och sitt smittande leende kommer Ronja att inspirera och motivera alla barn att utforska musiken och upptäcka glädjen i att spela piano.



I denna pianokurs kommer Ronja att ta med barnen på en musikalisk resa där de kommer att lära sig:


  • Grundläggande pianokunskaper: Barnen kommer att lära sig namnen på de vita och svarta tangenterna och hur man hittar dem på pianot.


  • Ackord: Ronja kommer att introducera både dur- och mollackord, och förklara skillnaden mellan glada och ledsna ackord. Barnen får lära sig hur man spelar enkla ackordföljder.


  • Melodier: Vi kommer att utforska enkla melodier som "Blinka Lilla Stjärna" och andra välkända barnsånger. Ronja visar hur man hittar rätt toner och spelar melodier med en eller två händer.


  • Skalor: Barnen får en grundläggande förståelse för skalor och hur de kan användas för att skapa musik .


  • Roliga låtar: Ronja ser till att barnen får spela massor av roliga och engagerande låtar som de kommer att älska.


Varför är denna kurs perfekt för ditt barn?


Vår pianokurs med Ronja är utformad för att vara både lärorik och underhållande. Ronja gör varje lektion till ett äventyr och ser till att barnen har roligt medan de lär sig. Kursen är perfekt för nybörjare och kräver inga förkunskaper. Med Ronjas hjälp kommer barnen att utveckla en stark grund inom pianospel och musikteori, samtidigt som de får uppleva glädjen i att skapa musik.


Hur anmäler man sig?


Det är enkelt att anmäla sig till vår pianokurs. Klicka på länken nedan för att registrera ditt barn och börja deras musikaliska resa med Ronja. Vi ser fram emot att välkomna er till vår kurs och dela denna fantastiska upplevelse med er.



Vi hoppas att ni är lika exalterade som vi är över att introducera Ronja och denna spännande pianokurs för barn. Låt oss tillsammans utforska musiken och skapa underbara melodier. Välkomna till vår musikfamilj!


Med vänliga hälsningar,

Vincent,

Musikmästarna

26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Opmerkingen


bottom of page